Krielaardappelen
Smokey barbecue


Gebruiksgemak is niet meer weg te denken uit de moderne huishoudens. Daarom ontwikkelden we een aardappelproduct dat je niet hoeft te schillen, noch koken.
Gewoon even in de (microgolf)oven, bakken in de pan of grillen op de BBQ.

Identikit


SOORT: conventionele, krielaardappelen

HOEVEELHEID: 400 g/schaaltje

OMVANG: klein tot middelgroot

SMAAK: Een smaakvolle marinade met een typisch, rokerig barbecuekarakter. 

BEREIDINGSWIJZE: Verwijder de folie van het schaaltje, besprenkel de aardappelen met marinade en roer alles goed om. Tip: het is aangeraden om de grootste krieltjes door te snijden.

  • In de oven: 30 minuten op 200 graden
  • In de microgolfoven: 11 minuten op 750 Watt
  • In de pan: 45 minuten op een gemiddeld vuur
  • Op de BBQ: 30 minuten

Veelzijdig eenvoudig, zo hebben we het graag.


aardappelen
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×